HOME
 
 
 
 
 
Gouda, DE MARKIES, net even anders!

Een feest organiseren vereist veel aandacht en dient tot in de puntjes geregeld te zijn. Uw gasten kijken er naar uit en u wilt iedereen een perfect georganiseerde avond bezorgen.
Verjaardag, bruiloft, jubilea, communie- en bedrijfsfeest. Zomaar een paar feesten die De Markies samen met u tot in de puntjes verzorgt.
 
Ons Markiezenteam is gespecialiseerd in het vervullen van al uw wensen, conform uw budget. Of het nu een huwelijksfeest, bedrijfsfeest, personeelsfeest of familiefeest betreft, bij De Markies staan u en uw gasten centraal.
 
Als u op zoek bent naar een feestavond waarbij de aankleding, het entertainment en de catering compleet op elkaar zijn afgestemd, dan kunt u bij ons terecht om u en uw gasten met al uw wensen een onvergetelijke avond te bezorgen.
 
De Markies Gouda is gelegen midden in een cultuurhistorische lokatie met een geheel eigen sfeer en inrichting. Onder de klokkentoren van de Grote of Sint-Janskerk te Gouda. Een unieke lokatie en ambiance waarbij wij de mogelijkheid bieden om vanuit De Markies creatief en inspirerend voor bedrijfs & informatie- avonden en familieaangelegenheden een voor u speciale dag uw activiteit(en) te organiseren.
 
 
 
Ronald Breuseker